background

Простой русский

Informatie over de cursus

2022 - 2021 - 2020 - 2019

Здравствуйте,

Het Nederlands Instituut in Sint-Petersburg nodigt je van harte uit om deel te nemen aan onze nieuwe onlinecursus Простой русский (Eenvoudig Russisch).

“ De cursus is bedoeld om alledaagse Russische spreekvaardigheid onder de knie te krijgen, en kan daarnaast als basis dienen voor verdere studie of opleiding.”
De cursus bestaat uit 21 lessen. Bij elke les ontvang je
  • een audiobestand;
  • een videobestand;
  • uitleg van de grammatica in het Russisch en in het Nederlands in de vorm van een audiobestand met een transcript;
  • sociolinguïstisch commentaar in het Nederlands;
  • een groot aantal oefeningen.

Daarnaast krijg je toegang tot een Whatsappgroep voor cursisten, waar je door middel van spraakberichten fonetiek en spreektaal oefent.

Je kunt de cursus meteen starten! Je bepaalt zelf het tempo van de lessen: van 6 tot 12 maanden voor de hele cursus. Er zijn drie nieuwe lessen per maand beschikbaar.

Hoe kun je deelnemen aan het programma?
  • 1. Neem een ​​gratis proefles en voltooi de oefeningen succesvol.
  • 2. Betaal voor de cursus. Het volledige bedrag mag in één keer of in twee termijnen betaald worden. De totale cursus kost 500 euro (25 euro per les). Studenten krijgen korting.

De cursus is bedoeld voor deelnemers op instapniveau A2. Begin je net met het Russisch? Dan kun je altijd eerst de inleidende cursus nemen, bestaande uit drie individuele lessen van 45 minuten via Skype. De introductiecursus kost 60 euro.

Wanneer je Простой русский afgerond hebt, ontvang je 30% korting op de zomercursus van het Nederlands Instituut 'Rusland uit eerste hand' (5 ECTS) in augustus 2020, waarin je niet alleen je kennis van de Russische taal uitbreidt, maar ook dieper ingaat op de Russische geschiedenis, cultuur, literatuur en samenleving.

We wensen je veel succes met het leren van de Russische taal!

Olga Ovechkina
Directeur van het Nederlands Instituut

Julia Shabarova
Cursusmaker en docent